Pani Krysiu,
Do dzisiejszego posta skłoniły mnie poszukiwania zmierzające w celu rezerwacji biletu do T.Polonii. Godzina nazbyt późna na telefony... i tak sobie pomyślałam, czy nie mogłoby być możliwe kupowanie biletów na zasadzie, jak to ma miejsce w "ebilet", ale bezpośrednio z poziomu strony http://www.teatrpolonia.pl ?? żebym mogła chociaż wiedzieć jakie miejsca są dostępne, a resztę mogłabym już nawet załatwić drogą mailowo-przelewową.... Byłoby super, takie moje małe marzenie
Ludzie listy piszą, zasadniczo staram się nie zabierać nieproszona głosu.... ale niektóre z nich, przyznam się szczerze po prostu mnie irytują, rozumiem, że "korespondencja" ma otwartą formę..., rozumiem konstruktywną krytykę, ale wydaje mi się, że niektóre posty nie mieszczą się nawet w takich ramach. Przepraszam Panią i innych tu obecnych, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam, ale taka myśl mnie dopadła..
Dziękuję za ostatnie b.miłe odpowiedzi (m.in. "ukłony jakie towarzysza długiej znajomości")...
Ach i jeszcze wracając do "Dancingu" (którym się nasycić nie mogę), emocje jakie mi towarzyszyły podczas jego oglądania... mogę porównać chyba, do tych podczas "Małej S." i pierwszy raz nie przejmowałam się "innymi" i WSTAŁAM i PRZYSZŁAM.
TO JA DZIĘKUJĘ BARDZO I POZDRAWIAM SERDECZNIE, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA DESKACH POLONII, MY FAVOURITE PLACE, NAJUKOCHAŃSZEGO TEATRU
KLAUDIA