Od wielu lat jestem Pani ogromna wielbicielka!Jak mieszkalam w Polsce prowadzilam cos w rodzaju dziennika o Pani osiagnieciach.Wyslalam go Pani po wyjezdzie z kraju.Teraz nie mam takich mozliwoci aby uczeszczac do teatru i podziwiac Pani sukcesy na scenie,niestety w kraju nie bywam czesto.W Niemczech mieszkam od 15 lat a od 11 jestem w zwiazku z partnerka,obie mamy tu firmy oraz aktywnie dzialamy w znanej Pani firmie AMWAY.Moje pytanie jest jednak bardziej zwiazane z Pani zawodem.Jest Pani wybitna aktorka i wspanialym rezyserem,chcialabym zapytac czy kiedykolwiek wyrezyserowalaby Pani film o tematyce,, ludzi kochajacych inaczej,, Tu w Niemczech spolecznosc jest otwarta na takie pary jak my,jednak w Polsce jest to temat tabu.Ludzie nie potrafia pojac,ze zyjemy tak samo jak inni,kochamy tak samo,cierpimy i cieszymy sie jak wszyscy inni!Nie robimy nikomu krzywdy,lecz niejedokrotnie jestesmy krzywdzeni przez spolecznosc.Malo jest w Polsce filmow o tej tematyce,ludzie sie boja,nie rozumieja,myla pojecia.Bardzo chcialabym poznac Pani zdanie na ten temat. Z wyrazami szacunku
Malgorzata Muraszko.